ב' כסלו התשפ"ה
03.12.2024
מנה משובחת

מתכון לשניצל דג מושט מטוגן ברוטב לימון

אוהבים מתכונים חדשים? קבלו מתכון טעים במיוחד לדגי מושט מטוגנים המוגשים ברוטב לימוני ומושלם ומעניקים לכם יחד מנה ראשונה משובחת וטעימה

מתכון לשניצל דג מושט מטוגן ברוטב לימון
שניצל דג מושט מטוגן ברוטב לימון צילום: נועם זיגדון

מתכון לשניצל דג מושט מטוגן ברוטב לימון / נועם זיגדון

המצרכים לשניצל דג מושט מטוגן ברוטב לימון:

  • 6 דגי מושט מפולטים ללא עור

לציפוי:

לקערה אחת:

  • 2-3 ביצים
  • 3 שיני שום כתוש
  • 2 טיפות מים

לקערה שניה:

  • ½-1  כוסות קמח
  • ¼ כפית אבקת אפיה
  • ½ כף פטרוזיליה יבשה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח

לרוטב לימון:

  • מיץ מלימון 1 בנוני
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 כוס מים
  • ¼ כפית כורכום
  • 1 כפית אבקת מרק
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית מלח
  • 1-2 כפיות קורנפלור + ½ כוס מים
  • פטרוזיליה קצוצה- לקישוט

אופן ההכנה לשניצל דג מושט מטוגן ברוטב לימון:

הכנת הקערות:

  1. בכל קערה מניחים את המצרכים שלה ומערבבים היטב לאיחוד.

אופן הטיגון:

  1. טובלים קודם בקערת תערובת הקמח אחר כך בקערת תערובת הביצים
  2. מטגנים בשמן עמוק משני צדדים עד לקבלת גוון שחום 

הכנת רוטב לימון:

  1. מרתיחים את המים עם הלימון והתבלינים
  2. מערבבים את הקורנפלור עם 1/2 כוס מים, מוסיפים לסיר ומערבבים עד שמסמיך
  3. שופכים מעט רוטב על הדג המטוגן ומפזרים פטרוזיליה קצוצה

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון דגים דג מושט שניצלים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}