מנה משובחת
מתכון לשניצל דג מושט מטוגן ברוטב לימון
אוהבים מתכונים חדשים? קבלו מתכון טעים במיוחד לדגי מושט מטוגנים המוגשים ברוטב לימוני ומושלם ומעניקים לכם יחד מנה ראשונה משובחת וטעימה
- נועם זיגדון
- י"ט אייר התשפ"ב
- 1 תגובות
שניצל דג מושט מטוגן ברוטב לימון צילום: נועם זיגדון
מתכון לשניצל דג מושט מטוגן ברוטב לימון / נועם זיגדון
המצרכים לשניצל דג מושט מטוגן ברוטב לימון:
- 6 דגי מושט מפולטים ללא עור
לציפוי:
לקערה אחת:
- 2-3 ביצים
- 3 שיני שום כתוש
- 2 טיפות מים
לקערה שניה:
- ½-1 כוסות קמח
- ¼ כפית אבקת אפיה
- ½ כף פטרוזיליה יבשה
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית כורכום
- 1 כפית כמון
- 1 כפית מלח
לרוטב לימון:
- מיץ מלימון 1 בנוני
- 2 שיני שום כתוש
- 1 כוס מים
- ¼ כפית כורכום
- 1 כפית אבקת מרק
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית מלח
- 1-2 כפיות קורנפלור + ½ כוס מים
- פטרוזיליה קצוצה- לקישוט
אופן ההכנה לשניצל דג מושט מטוגן ברוטב לימון:
הכנת הקערות:
- בכל קערה מניחים את המצרכים שלה ומערבבים היטב לאיחוד.
אופן הטיגון:
- טובלים קודם בקערת תערובת הקמח אחר כך בקערת תערובת הביצים
- מטגנים בשמן עמוק משני צדדים עד לקבלת גוון שחום
הכנת רוטב לימון:
- מרתיחים את המים עם הלימון והתבלינים
- מערבבים את הקורנפלור עם 1/2 כוס מים, מוסיפים לסיר ומערבבים עד שמסמיך
- שופכים מעט רוטב על הדג המטוגן ומפזרים פטרוזיליה קצוצה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות