טעים ומהיר
מתכון לדג מושט ללא עור בתיבול עדין
אוהבים מתכונים קלילים? קבלו מתכון מהיר הכנה לדג מושט בתיבול עסיסי וטעים במיוחד, בשילוב של פרוסות לימון ופלפל חריף
- חני לוין
- י"ז אייר התשפ"ב
מושט עם לימון צילום: ורד כהן
מתכון לדג מושט ללא עור בתיבול עדין / המתכונים של ורד כהן
המצרכים לדג מושט ללא עור בתיבול עדין:
- דג מושט ללא עור לפי כמות הסועדים
- מלח
- פלפל שחור
- מיץ לימון
- שמן זית
- 1 לימון פרוס לעיגולים
- 1 פלפל חריף שלם
- 1 גבעול בזיליקום
אופן ההכנה לדג מושט ללא עור בתיבול עדין:
- מניחים את הדגים בתבנית האפייה ומתבלים במלח, פלפל שחור, מיץ לימון ושמן זית.
- מעסים היטב את הדג שיקבל מהתיבול ומניחים את פרוסות הלימון מהצדדים ועל הדגים.
- מניחים גם את הפלפל החריף מלמעלה ומכסים בנייר כסף.
- מכניסים לתנור על מצב גריל ואופים במשך 15 עד 20 דקות.
- מגישים עם סלט מרענן ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות