לאלה שיודעים מה הם אופים
ממרח השחר העולה, הבחירה המובילה של המומחים באפייה, מגיש לכם מתכון קיצי, מתוק ואלגנטי מתמיד
- כתבה מקודמת
- ט"ו אייר התשפ"ב
ממרח השחר העולה הוא סיפור הצלחה הנמשך על פני יותר מ-73 שנים מתוקות. דורות של ילדים ומבוגרים גדלו על הטעם המופלא והמוכר כממרח בכריך, אך בשנים האחרונות הוא חלק בלתי נפרד מעולם האפיה בישראל והפך לבחירה המובילה של מומחים באפייה וקונדיטורים מובילים כמילוי ושדרוג של עוגות, מאפים וקינוחים.
מוצרי השחר העולה המשלבים איכות וטעם מושלם, מתיקות מעודנת ומרקם קרמי ועשיר, ישדרגו כל מאפה ביתי ויביאו לתוצאות מושלמות. בנוסף לסדרת הממרחים, מציע השחר העולה גם מוצרי אפיה ייעודיים: צימקאו - המשמש לבישול ואפייה ולציפוי עוגות ומאפים, ואבקת קקאו איכותי לאפיית עוגות ועוגיות.
סדרת הממרחים האהובה מלווה את הקהל הישראלי בכל הזדמנות במהלך השנה, וכעת לקראת שבתות הקיץ הארוכות, השחר העולה מגיש לכם מתכון מנצח:
טירמיסו בשני צבעים
מרכיבים:
1 חבילת ביסקוויטים
לשכבת הווניל:
250 מ"ל שמנת להקצפה
1 כפית וניל
200 גרם גבינת מסקרפונה
1 כף אבקת פודינג בטעם וניל
קקאו לפיזור.
לשכבת השוקולד:
250 מ"ל שמנת להקצפה
100 גרם גבינת מסקרפונה
150 גרם ממרח השחר
1 כף אבקת פודינג בטעם וניל
קערה עם מים חמים וכף קפה נמס לטבילה
אופן ההכנה:
מקציפים את תערובת מלית הווניל ומניחים בקערה בצד
מקציפים את תערובת מלית השחר לקרם ומניחים בקערה השנייה
טובלים בישקוטי ומניחים בתבני מלבנית מרובעת
מפזרים קקאו ומניחים קרם השחר.
טובלים שוב בישקוטי במי קפה ומניחים על קרם השחר.
מניחים קרם וניל
מפזרים קקאו ומעבירים לקירור של 3 שעות לפחות.
קרדיט מתכון וצלם: בבושקה הפקות
בתיאבון!
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות