כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
בתיבול עדין

מתכון לשווארמה עם בצל ופטריות

אוהבים שווארמה? קבלו מנה יוקרתית וטעימה במיוחד במתכון ביתי מושלם, שילוב של רצועות שווארמה ופטריות המוקפצות יחד בתיבול עדין, מנה המוגשת עם פיתות, צ'יפס ומגוון סלטים

מתכון לשווארמה עם בצל ופטריות
שווארמה בצל פטריות צילום: אורלי מוסאי

מתכון לשווארמה עם בצל ופטריות / אורלי מוסאי

המצרכים לשווארמה עם בצל ופטריות:

  • 1 ק"ג שווארמה חתוכה לרצועות
  • 2 בצלים חתוכים לפרוסות,
  • 1 קופסא פטריות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות תבלין שווארמה

אופן ההכנה לשווארמה עם בצל ופטריות:

  1. מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצלים עד להשחמה, מוסיפים את רצועות השווארמה ומערבבים.
  2. מוסיפים את התבלינים והפטריות ומקפיצים במשך כ 10 דקות.
  3. מוסיפים 1/2 כוס מים ומבשלים עוד כחצי שעה על אש נמוכה.
  4. מוציאים ומגישים יחד עם צ'יפס פיתות וסלטים.

בהצלחה רבה ובתאבון

שווארמה ארוחת צהריים בשרי מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}