מהירה וטעימה
מתכון לעוגת שיש קוקוס וחמאת בוטנים קראנץ
מחפשים מתכון מוצלח לעוגה בחושה מהירה וטעימה? קבלו מתכון מעולה לעוגת קוקוס שיש עם חמאת בוטנים קראנץ ובציפוי של בראס בוטנים או אגוזים
- שולמית שחר
- י"א אייר התשפ"ב
עוגת שיש קוקוס וחמאת בוטנים קראנץ צילום: שולמית שחר
מתכון לעוגת שיש קוקוס וחמאת בוטנים קראנץ / שחר שולמית
המצרכים לעוגת שיש קוקוס וחמאת בוטנים קראנץ:
מידות אוניברסליות
2 תבניות חד פעמיות מאורכות
לעוגה:
- 3 ביצים גודל לארג'
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- קורט מלח
- 1 כוס שמן
- 1.5 כוסות מיץ קוקוס אננס ( מגיע בקופסת קרטון או מיץ תפוזים)
- 1 שקית אבקת אפיה
- 2 כוסות קמח
- 1 כוס קוקוס
- 1/2 כוס אבקת שקדים
תוספת לטעם:
- 1/2 כוס חמאת בוטנים קראנץ
- בראס בוטנים לפיזור
אופן ההכנה לעוגת שיש קוקוס וחמאת בוטנים קראנץ:
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות
- בקערת המיקסר עם וו הקצפה מקציפים במהירות גדולה את הביצים והסוכר 3 דקות
- מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם (מלבד חמאת הבוטנים והבראס) עד לאיחוד המסה
- מפרישים כוס מהמסה הבהירה ומערבבים אותה היטב עם חמאת הבוטנים
- יוצקים את המסה הבהירה ל2 התבניות ואחר כך מפזרים את מסת חמאת הבוטנים על המסה הבהירה ומערבבים מעט עם קיסם ליצירת מראה משויש ומפזרים מעל את הבראס
- אופים את העוגות כ45 דקות או עד שהעוגות מוכנות (בודקים עם קיסם)
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות