עם שני מצרכים בלבד
מתכון למחית פיסטוק בהכנה עצמית
יצא לכם להיתקל במתכונים בהם נדרשת מחית פיסטוק ואין לכם כרגע אפשרות להשיג כזאת, תוכלו בקלות להכין אותה בבית באמצעות שני מצרכים בלבד
- שולמית שחר
- ט' אייר התשפ"ב
מחית פיסטוק בהכנה עצמית צילום: שולמית שחר
מתכון למחית פיסטוק בהכנה עצמית / שולמית שחר
המצרכים למחית פיסטוק בהכנה עצמית:
- 860 גרם פיסטוקים קלופים
- 6 כפות שמן
אופן ההכנה למחית פיסטוק בהכנה עצמית:
- קולים מעט את הפיסטוקים ומעבירים אותם למעבד מזון(חשוב שיהיה חזק ואיכותי)
- טוחנים את הפיסטוקים
- (התהליך לוקח מעט זמן וסבלנות) כאשר רואים שהמסה מתקשה ונצמדת לדופן המעבד לוקחים מזלג ומפרקים את המסה
- מורידים אותה למרכז המעבד וממשיכים לטחון
- עושים את המהלך שוב ושוב עד שהמסה הופכת מפירורית לנוזלית
- מוסיפים את השמן וטוחנים עד למרקם משחתי
- מומלץ לעצור מידי פעם למספר דקות את פעולת הטחינה כדי לתת למעבד לנוח וחוזר חלילה
- מעבירים את הירוק היפיפיה הזה לאיחסון בקופסאות קטנות במקפיא לשימוש עתידי
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות