טעימה ומיוחדת
מתכון ללאפות במחבת עם בצל ירוק ופטרוזיליה
מתכון מעולה ללאפות משולבות בבצל ירוק ופטרוזיליה קצוצה, מטוגנות במחבת ומעניקות לכם ארוחה טעימה ומיוחדת
- שולמית שחר
- ח' אייר התשפ"ב
- 3 תגובות
לאפות עם בצל ירוק ופטרוזיליה צילום: שולמית שחר
מתכון ללאפות במחבת עם בצל ירוק ופטרוזיליה / שולמית שחר
המצרכים ללאפות במחבת עם בצל ירוק ופטרוזיליה:
500 גרם קמח (3 ועוד 1/2 כוסות קמח)
- 1 כף שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- 1 גביע יוגורט של 200 מ"ל
- 3 כפות שמן
- 3/4 כוס מים פושרים
- 1 כפית מלח
- 1 חבילה בצל ירוק קצוץ דק
- 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה ללאפות במחבת עם בצל ירוק ופטרוזיליה:
- שמים בקערת המיקסר את הקמח עם השמרים והסוכר ועם וו לישה מערבבים כדקה
- מוסיפים את שאר המצרכים ולשים כמה דקות לקבלת בצק אחיד (הבצק יוצא דביק וזה בסדר)
- משמנים את הבצק ומכסים אותו עד להכפלת הנפח
- מכינים קערית קטנה עם שמן ולאט לאט תוך כדי שימון הבצק מורידים אותו למשטח עבודה משומן (אני מניחה אותו על גבי שקית ניילון)
- בידיים משומנות מסדרים עיגול מהבצק וחותכים אותו ל8 יחידות עם סכין שיניים
- מעבירים כל יחידה עם ידיים משומנות לשקית ניילון משומנת ופותחים עם הידיים את הבצק לעיגול בגודל של המחבת
- מרימים את הבצק עם שקית הניילון והופכים אותו על גבי מחבת טפלון חמה ומשומנת במעט שמן (מסירים את הנילון)
- מטגנים את הלאפות על להבה נמוכה עד הזהבה משני הצדדים
- מעבירים את הלאפות לצלחת ועוטפים אותן במגבת מטבח
- מכינים כך את כל הלאפות באותו אופן
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות