טעם של עוד
מתכון לאסאדו ביין וסילאן
מתכון בשרי משובח המתאים כמנה עיקרית לכבוד שבת קודש, נתח בשר אסאדו המתבשל ביין וסילאן יחד עם גבעולי הסלרי והבצלים הקצוצים מעניקים לכם טעם של עוד
- חני לוין
- ד' אייר התשפ"ב
אסאדו ביין וסילאן צילום: רותי במטבח
מתכון לאסאדו ביין וסילאן / רותי במטבח
המצרכים לאסאדו ביין וסילאן:
- נתח שלם אסאדו
- 2 בצלים קצוצים
- 4 שיני שום קצוצות
- 1 חב' גבעולי סלרי עם העלים קצוצים
- טימין
- מלח
- פלפל שחור
- סילאן
- שמן זית
- יין עד לכיסוי חצי מנתח האסאדו
אופן ההכנה לאסאדו ביין וסילאן:
- בסיר מכניסים את כל המצרכים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה במשך כ-4 שעות, בודקים עם סכין שהבשר רך ומכבים את האש.
- מגישים לצד אורז או פירה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות