ארוחה טעימה
מתכון לעראייס – פיתה במילוי בשר
מתכון לעראייס - פיתות ממולאות בתערובת בשר משובחת, מטוגנות על מחבת ונאפות בתנור, בזילוף של טחינה מלמעלה תקבלו ארוחה טעימה והכי פופולארית
- נועם זיגדון
- ד' אייר התשפ"ב
- 1 תגובות
עראייס - פיתות במילוי בשר צילום: נועם זיגדון
מתכון לעראייס – פיתה במילוי בשר / נועם זיגדון
המצרכים לעראייס – פיתה במילוי בשר:
6-8 פיתות חתוכות לחצאים או רבעים
למילוי:
- 1 ק"ג בשר טחון
- 2 בצלים גדולים קצוצים דק
- 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף תבלין לקציצות
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כף מלח
- ¼ כפית אגוז מוסקט
- 1 כפית כמון
- 4 כפות צנוברים
- סלט טחינה - למריחה
- שמן זית - לטיגון
אופן ההכנה לעראייס – פיתה במילוי בשר:
- מערבבים את הבשר עם הבצל הפטרוזיליה והצנוברים ומתבלים
- פותחים כל פיתה ומורחים שיכבה דקה של טחינה
- משמנים מחבת פסים עם מעט שמן ומטגנים את הפיתה מכל הצדדים עד להשחמה
- מרססים מעט עם שמן זית כל פעם שהופכים את הפיתה
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים כ- 10 דקות נוספות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות