כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מהמטבח העיראקי

מתכון לקציצות תפוחי אדמה – ערוק

מתכון מעולה לקציצות תפוחי אדמה טעימות ומהירות שהילדים לא יפסיקו לאכול, מתאימות כתוספת לכל ארוחה 

מתכון לקציצות תפוחי אדמה – ערוק
קציצות תפוחי אדמה צילום: נועם זיגדון

מתכון לקציצות תפוחי אדמה – ערוק / נועם זיגדון

המצרכים לקציצות תפוחי אדמה – ערוק:

כ-15 קציצות

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים
  • 2 בצלים בינוניים
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 4 ביצים  M
  • 1 כף גדושה קמח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה לקציצות תפוחי אדמה – ערוק:

  1. מגרדים את תפוחי האדמה והבצל בפומפייה גסה ומפזרים מעט מלח, מניחים בצד למשך כ- 5 דקות
  2. סוחטים היטב את הירקות מנוזלים
  3. מוסיפים את הפטרוזיליה, הקמח והביצים, מערבבים ומתבלים היטב
  4. מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק
  5. לוקחים כף גדושה מהתערובת ויוצקים לתוך השמן
  6. מטגנים משני צדדים עד לקבלת גוון שחום

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון קציצות תפוחי אדמה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}