מהמטבח העיראקי
מתכון לקציצות תפוחי אדמה – ערוק
מתכון מעולה לקציצות תפוחי אדמה טעימות ומהירות שהילדים לא יפסיקו לאכול, מתאימות כתוספת לכל ארוחה
- נועם זיגדון
- ג' אייר התשפ"ב
- 4 תגובות
קציצות תפוחי אדמה צילום: נועם זיגדון
מתכון לקציצות תפוחי אדמה – ערוק / נועם זיגדון
המצרכים לקציצות תפוחי אדמה – ערוק:
כ-15 קציצות
- 4 תפוחי אדמה בינוניים
- 2 בצלים בינוניים
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
- 4 ביצים M
- 1 כף גדושה קמח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- שמן - לטיגון
אופן ההכנה לקציצות תפוחי אדמה – ערוק:
- מגרדים את תפוחי האדמה והבצל בפומפייה גסה ומפזרים מעט מלח, מניחים בצד למשך כ- 5 דקות
- סוחטים היטב את הירקות מנוזלים
- מוסיפים את הפטרוזיליה, הקמח והביצים, מערבבים ומתבלים היטב
- מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק
- לוקחים כף גדושה מהתערובת ויוצקים לתוך השמן
- מטגנים משני צדדים עד לקבלת גוון שחום
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות