י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
מושלמת ומיוחדת

מתכון לעוגת שוקובו מוצלחת

עוגת שוקובו היא עוגת טורט מושלמת ומיוחדת, משלבת בתוכה שני צבעים ונותנת לכם מראה יוקרתי ומרשים יותר 

מתכון לעוגת שוקובו מוצלחת

מתכון לעוגת שוקובו מוצלחת / נועם זיגדון

המצרכים לעוגת שוקובו מוצלחת:

כוס מדידה חד פעמית חמה

תבנית אפיה אינגליש קייק

  • 3 ביצים L (לא מקוררות)
  • 1-1/4 כוסות סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • קליפה מגורדת מ-1/2 תפוז
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 אבקת אפיה
  • 2 כוסות קמח
  • קקאו / צבע מאכל

אופן ההכנה לעוגת שוקובו מוצלחת:

  1. במיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף גבוה
  2. מנמיכים את המיקסר ומוסיפים בהדרגה את השמן, מיץ התפוזים גרידת התפוז ותמצית וניל
  3. מערבבים באיטיות בתנועת קיפול ומוסיפים את אבקת האפיה והקמח, מערבבים בתנועות קיפול עדינות עד לקבלת בלילה אחידה
  4. לוקחים ⅓ מהתערובת ומוסיפים לה צבע מאכל או קקאו
  5. יוצקים לתבנית אינגליש קייק ואופים כ-20 דקות עד שקיסם יוצא יבש ומצננים היטב.
  6. פורסים את העוגה לפרוסות ובעזרת קורצן חותכים צורות רצויות  
  7. שופכים מחצית מכמות הבלילה הלבנה בתבנית, מעל מסדרים את הצורות שקרצנו מהעוגה ומעליהן שופכים את יתרת הבלילה.
  8. מכניסים שוב לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות.
  9. מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
  10. כשהעוגה קרה מומלץ לפזר אבקת סוכר

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון עוגה שוקו עוגת טורט פרווה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}