מושלמת ומיוחדת
מתכון לעוגת שוקובו מוצלחת
עוגת שוקובו היא עוגת טורט מושלמת ומיוחדת, משלבת בתוכה שני צבעים ונותנת לכם מראה יוקרתי ומרשים יותר
- נועם זיגדון
- ב' אייר התשפ"ב
- 3 תגובות
מתכון לעוגת שוקובו מוצלחת / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת שוקובו מוצלחת:
כוס מדידה חד פעמית חמה
תבנית אפיה אינגליש קייק
- 3 ביצים L (לא מקוררות)
- 1-1/4 כוסות סוכר
- 3/4 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- קליפה מגורדת מ-1/2 תפוז
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 אבקת אפיה
- 2 כוסות קמח
- קקאו / צבע מאכל
אופן ההכנה לעוגת שוקובו מוצלחת:
- במיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף גבוה
- מנמיכים את המיקסר ומוסיפים בהדרגה את השמן, מיץ התפוזים גרידת התפוז ותמצית וניל
- מערבבים באיטיות בתנועת קיפול ומוסיפים את אבקת האפיה והקמח, מערבבים בתנועות קיפול עדינות עד לקבלת בלילה אחידה
- לוקחים ⅓ מהתערובת ומוסיפים לה צבע מאכל או קקאו
- יוצקים לתבנית אינגליש קייק ואופים כ-20 דקות עד שקיסם יוצא יבש ומצננים היטב.
- פורסים את העוגה לפרוסות ובעזרת קורצן חותכים צורות רצויות
- שופכים מחצית מכמות הבלילה הלבנה בתבנית, מעל מסדרים את הצורות שקרצנו מהעוגה ומעליהן שופכים את יתרת הבלילה.
- מכניסים שוב לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות.
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
- כשהעוגה קרה מומלץ לפזר אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות