כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
תוספת נהדרת

מתכון לקציצות דגים מעולות

קציצות דגים מושלמות וטעימות במיוחד, שילוב הדג הטחון יחד עם הירק הקצוץ ומגוון התבלינים מעניקים לכם תוספת נהדרת לכל ארוחת צהריים

מתכון לקציצות דגים מעולות
קציצות דגים צילום: נועם זיגדון

מתכון לקציצות דגים מעולות / נועם זיגדון

המצרכים לקציצות דגים מעולות:

כ-20 קציצות

  • 1 ק"ג דג פילה בקלה
  • 2 בצלים גדולים
  • ¼ צרור פטרוזיליה
  • ¼ צרור כוסברה
  • 4 שיני שום
  • 2 ביצים L
  • ½ כוס פירורי לחם
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • גרידת לימון מחצי לימון
  • ½ כף מלח

לטיגון:

  • שמן
  • קמח או פירורי לחם

אופן ההכנה לקציצות דגים מעולות:

  1. משרים את הדגים במים וחומץ, שוטפים וסוחטים היטב מנוזלים
  2. במעבד מזון טוחנים את הדגים
  3. קוצצים את הבצל השום והירק (לחתיכות קטנות לא יותר מידי)
  4. ומוסיפים אותם לדגים, מתבלים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
  5. מחלקים ל-20 כדורים ומשטחים מעט כל כדור
  6. טובלים בקמח או בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק משני צדדים עד לקבלת גוון שחום
  7. מוציאים על נייר סופג ומגישים לצד אוכל שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון קציצות דגים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}