יפאר את השולחן
מתכון לדג סלמון עם פרוסות לימון וירק קצוץ
מתכון משובח ומלא עניין, דג סלמון הנאפה בתנור יחד עם פרוסות לימון וירק קצוץ, מתובל במגוון תבלינים ומעדן עגבניות מיובשות מעניק לכם שולחן שבת אנין וטעים יותר
- שולמית שחר
- כ"ח ניסן התשפ"ב
דג סלמון עם פרוסות לימון וירק קצוץ צילום: שולמית שחר
מתכון לדג סלמון עם פרוסות לימון וירק קצוץ / שחר שולמית
המצרכים לדג סלמון עם פרוסות לימון וירק קצוץ:
- 12 יחידות של דג סלמון ללא עור
- 2/3 כוס שמן (מידת כוס חד פעמית סטנדרטית לשתיה קרה)
- 1 כף שום כתוש
- 1 כך שטוחה מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 2 כפות מלאות מעדן עגבניות מיובשות
- 1/2 חבילת כוסברה קצוצה
- מספר פרוסות לימון כבוש
אופן ההכנה לדג סלמון עם פרוסות לימון וירק קצוץ:
- מערבבים בקערית את כל מצרכי התיבול מלבד הלימון
- שוטפים היטב את הדגים ומסננים אותם מנוזלים
- מניחים את הדגים בסיר רחב ומורחים אותם בתיבול
- מפזרים מעל את פרוסות הלימון
- ממתינים 1/2 שעה לפני בישול לספיחת טעמים
- מבשלים על להבה בינונית כ1/2 שעה ומידי פעם לוקחים עם כף מהרוטב שבתחתית הסיר ויוצקים על הדגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות