מתאים כתוספת
מתכון לבצל סגול כבוש
פתיח, סלט או תוספת נהדרת לכריכים: מתכון משובח לבצל סגול כבוש בתערובת של תבלינים וחומץ, מתאים כתוספת לכריכים, סלטים, מאכלים על הגריל ועוד
- שולמית שחר
- כ"ו ניסן התשפ"ב
בצל סגול כבוש צילום: שולמית שחר
מתכון לבצל סגול כבוש / שחר שולמית
המצרכים לבצל סגול כבוש:
מידות אוניברסליות
- 10 בצלים סגולים בינוניים
- 1 כף סומאק
- 2 כפות שטוחות מלח
- 6 כפות שטוחות סוכר
- 2 כפיות שטוחות פלפל ארבע העונות או פלפל שחור גרוס
- 5 כוסות חומץ
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה לבצל סגול כבוש:
- מקלפים את הבצלים וחותכים אותם לרצועות
- מניחים את הבצלים בצנצנת זכוכית מעוקרת ומפזרים מעליהם את המלח, הסוכר והפלפל
- יוצקים מעל את החומץ ולבסוף את השמן
- מידי שעה מטביעים את הבצלים בחומץ (4 עד 5 פעמים)
- סוגרים את הכלי היטב ומאחסנים במקרר
- הבצלים מוכנים לאחר כמה ימים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות