מושלם לארוחת צהריים
מתכון לתבשיל פרגיות עם אורז ושעועית
הכל בסיר אחד: מתכון מושלם לארוחת צהריים מהירה וללא כלים מיותרים, תבשיל קדרה המשלב בתוכו, פרגיות, אורז ושעועית עיניים המתובלים יחד במגוון תבליני הבית המעניקים ארוחת יוקרה בקלי קלות
- שולמית שחר
- כ"ה ניסן התשפ"ב
תבשיל פרגיות עם אורז ושעועית צילום: שולמית שחר
מתכון לתבשיל פרגיות עם אורז ושעועית / שולמית שחר
המצרכים לתבשיל פרגיות עם אורז ושעועית:
- 1 כוס שעועית עיניים
- 4 בצלים בינוניים
- 1 כוס שמן
- 12 יחידות של פרגיות
- 1 כוס שמן
- 1 כף מלח
- 1 כף כמון
- 1 כף פפריקה מתוקה גרוסה
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית פלפל 4 העונות
- 3 כוסות אורז בלסמי
- 6 כוסות מים
אופן ההכנה לתבשיל פרגיות עם אורז ושעועית:
- משרים את השעועית במים במשך לילה שלם
- למחרת שוטפים אותה היטב ומבשלים אותה במים עד לריכוך כמעט מלא ומסננים אותה מהמים
- מטגנים את הבצל עם השמן והתבלינים עד הזהבה
- מפזרים מעל הבצל את האורז (ללא שטיפה)
- מניחים מעל האורז את הפרגיות לאחר ששטפנו אותן היטב
- מפזרים מעל הפרגיות את השעועית ומוסיפים את המים
- מרתיחים את התבשיל וכשזה מגיע לדרגת רתיחה מנמיכים את להבת הגז למינימום ומבשלים עד לספיחת כל הנוזלים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות