במרק משובח
מתכון לגפילטע פיש בטעם פיקנטי
תוספת נהדרת לארוחת צהריים פרווה, מתכון לקציצות גפילטע פיש פיקנטיות המתבשלות במרק משובח ומלא עניין מתאימות לסעודת שבת או כל ארוחה חגיגית אחרת
- נועם זיגדון
- כ"ה ניסן התשפ"ב
גפילטע פיש בטעם פיקנטי צילום: נועם זיגדון
מתכון לגפילטע פיש בטעם פיקנטי / נועם זיגדון
המצרכים לגפילטע פיש בטעם פיקנטי:
לקציצות הדג:
- 700 גרם דג מוסר מפולט וטחון (ניתן להמיר בדג דניס / לברק / סלומון וכו'.)
- 1 בצל בנוני מגורד בפומפייה
- 1 גזר בנוני מגורד בפומפייה דקה
- ¼ צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 ביצה L
- ½ כוס קמח מצה
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית מלח
לציר המרק:
- 1 ליטר מים
- 4 גזרים פרוסים לעיגולים
- 2 גבעולי כרפס קצוץ
- 3-4 עלי דפנה
- פלפל אנגלי
- 3 כפות שמן
- ¼ כפית כורכום
אופן ההכנה לגפילטע פיש בטעם פיקנטי:
הכנת הקציצות:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הקציצות ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
- יוצרים קציצות מאורכות ומניחים בצד.
הכנת ציר המרק:
- בסיר רחב מכניסים את המים, הגזר, הכרפס ועלי הדפנה מוסיפים את יתרת המצרכים ומערבבים היטב
- מבשלים במשך כרבע שעה ומכניסים את קציצות הדגים פנימה
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מכסים את הסיר ומבשלים במשך כ35 דקות.
- מגישים לצד כל מה שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות