ארוחת צהריים
מתכון לתבשיל עוף עם תפוחי אדמה כורכום וסומאק
ארוחת צהריים מהירה וטעימה, תפוחי אדמה וחלקי עוף המתבשלים יחד ברוטב צהוב עסיסי ומגישים לכם מנה בשרית מוצלחת
- שולמית שחר
- כ"ד ניסן התשפ"ב
עוף עם תפוחי אדמה כורכום וסומאק צילום: שולמית שחר
מתכון לתבשיל עוף עם תפוחי אדמה כורכום וסומאק / שחר שולמית
המצרכים לתבשיל עוף עם תפוחי אדמה כורכום וסומאק:
- 10 שוקיים
- 8 תפוחי אדמה בינוניים
- 2 כוסות מים (מידת כוס חד פעמית סטנדרטית לשתיה קרה)
- 1/2 כוס שמן
- 1 כף שטוחה מלח
- 1 כף כורכום
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף פפריקה מתוקה גרוסה
- 1 כף סומאק
- חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף סומאק נוספת בסיום
אופן ההכנה לתבשיל עוף עם תפוחי אדמה כורכום וסומאק:
- מניחים בסיר את תפוחי האדמה ומעליהם את העופות
- מוסיפים תבלינים, שמן ומים (ללא פטרוזליה)
- מרתיחים את התבשיל ומנמיכים את הלהבה, מבשלים לאט ובסבלנות עד שהנוזלים מצטמצמים
- מידי פעם לוקחים רוטב מתחתית הסיר ויוצקים על התבשיל
- מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה וכף נוספת של סומאק.
- מגישים לצד אורז לבן ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות