כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
הגשה מרהיבה

מתכון לסינתה על ברוסקטה וקרם פלפלים

רמי לוי מציג: ברוסקטה עם סינתה וקרם פלפלים, עם טעמים נהדרים וצורת הגשה מרהיבה

מתכון לסינתה על ברוסקטה וקרם פלפלים
סינתה על ברוסקטה צילום: באדיבות המצלם

מתכון סינתה - רמי לוי


מצרכים לקרם פלפלים :

3 פלפלים אדומים קלויים קלופים

4 שיני שום

4 כפות חומץ בן יין לבן

5 כפות שמן זית

1 כף עלי טימין

1/2 כפית מלח

לברוסקטה:

אופים ב- 180 מעלות ל- 15 דקות

1 באגט פרוס לפרוסות אלכסוניות ומוברש בשמן זית ואריסה

לסינטה:

400 גרם סינטה פרוסה לפרוסות דקיקות

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

2 כפות שמן זית

1 כף בלסמי מצומצם

להגשה: עירית קצוצה

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את פרוסות הסינטה עם התיבול

טוחנים יחד את מרכיבי קרם הפלפלים

צולים בתנור ברוסקטת אריסה

צולים את נתחי הסינטה על פלאנצ'ה חצי דקה מכל צד

מורחים על ברוסקטה ממרח פלפלים ומניחים מעל פרוסת סינטה, מפזרים עירית לפני ההגשה.

  • אופציית הגשה נוספת מניחים במרכז צלחת הגשה קרם פלפלים ומעל פרוסות סינטה ומסדרים מסביב קרם פלפלים
רמי לוי ברוסקטה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}