מבשלים פסח עם טעמן
מתכון לקוביות עוף עם אננס
מבשלים פסח עם טעמן - מתכון מרענן וכשר לפסח: שיפודי עוף עם אננס ברוטב צ'ילי וברבקיו
- מינה לוי כתבה מקודמת
- י"א ניסן התשפ"ב
שיפודי עוף ואננס צילום: מתוך הסרטון
עוף ואננס
מצרכים:
2 כפות מיץ אננס מהשימורים של טעמן
2 כפות רוטב ברביקיו
כפית מלח
2 פרוסות אננס של טעמן
250 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בעובי האננס
צ׳ילי גרוס
הוראות הכנה:
בקערית מערבבים מיץ אננס, ברביקיו ומלח.
חותכים את פרוסות האננס לרבעים ומעבירים לקערה יחד עם קוביות העוף.
שופכים הרוטב פנימה ומערבבים היטב.
משפדים את האננס והעוף.
במחבת פסים או בגריל/מנגל מניחים את השיפודים על אש גבוהה עד לצריבה והתקרמלות הסוכרים.
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים צ׳ילי גרוס לפי הכמות שאתם אוהבים ומוכן.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות