ב' כסלו התשפ"ה
03.12.2024
מבשלים פסח עם טעמן

מתכון לקוביות עוף עם אננס

מבשלים פסח עם טעמן - מתכון מרענן וכשר לפסח: שיפודי עוף עם אננס ברוטב צ'ילי וברבקיו

מתכון לקוביות עוף עם אננס
שיפודי עוף ואננס צילום: מתוך הסרטון

עוף ואננס


מצרכים:

2 כפות מיץ אננס מהשימורים של טעמן

2 כפות רוטב ברביקיו

כפית מלח

2 פרוסות אננס של טעמן

250 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בעובי האננס

צ׳ילי גרוס

הוראות הכנה:

בקערית מערבבים מיץ אננס, ברביקיו ומלח.

חותכים את פרוסות האננס לרבעים ומעבירים לקערה יחד עם קוביות העוף.

שופכים הרוטב פנימה ומערבבים היטב.

משפדים את האננס והעוף.

במחבת פסים או בגריל/מנגל מניחים את השיפודים על אש גבוהה עד לצריבה והתקרמלות הסוכרים.

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים צ׳ילי גרוס לפי הכמות שאתם אוהבים ומוכן.

טעמן שיפודים חזה עוף אננס

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}