מתכון לעוגת שוקולד קוקוס בציפוי גנאש כשרה לפסח
מתכון מוצלח לעוגת שוקולד גבוהה ומשובחת המתאימה במיוחד לחג הפסח הקרב, בציפוי גנאש שוקולדי מושלם
- נועם זיגדון
- א' ניסן התשפ"ב
- 1 תגובות
עוגת שוקולד קוקוס בציפוי גנאש כשרה לפסח צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת שוקולד קוקוס בציפוי גנאש כשרה לפסח / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת שוקולד קוקוס בציפוי גנאש כשרה לפסח:
לעוגה:
- 6 ביצים
- ¼1 כוס סוכר
- ½1 כוס קוקוס
- ¾ כוס שמן
- 1 כוס יין אדום מתוק
- 1 סוכר וניל
- 1 כוס קמח תפו"א
- 1 כוס קמח מצה
- 3 כפות קקאו
- 1 אבקת אפיה
לשוקולד:
- 1 חב' שוקולד מריר (100 גר')
- 1/2 מיכל קצפת צמחית
אופן ההכנה לעוגת שוקולד קוקוס בציפוי גנאש כשרה לפסח:
הכנת העוגה:
- מפרידים את הביצים
- מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
- לקערת החלמונים מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב לאיחוד.
- מעבירים את תערובת החלמונים לקצף ומערבבים בתנועות קיפול עדינות עד לאיחוד
- מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כרבע שעה.
הכנת ציפוי השוקולד:
- ממיסים את השוקולד והקצפת הצמחית ומערבבים עד לאיחוד.
- שופכים מעל העוגה ומכניסים לקירור להתייצבות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות