לפסח ולכל ימות השנה
מתכון לשניצלוני עוף בשעועית ירוקה ובצל
מתכון משובח ויוצא דופן, שילוב של שניצלוני עוף מצופים בקמח מצה המתבשלים יחד עם שעועית ירוקה ובצל ברוטב אסייתי מושלם, מנה שמתאימה לפסח ולכל ימות השנה
- חני לוין
- כ"ח אדר ב' התשפ"ב
שניצלוני עוף בשעועית ירוקה ובצל צילום: ורד כהן
מתכון לשניצלוני עוף בשעועית ירוקה ובצל / המתכונים של ורד כהן
המצרכים לשניצלוני עוף בשעועית ירוקה ובצל:
לשניצלונים:
- חזה עוף חתוך לקוביות
- 1 כוס קמח מצה
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- פפריקה
לרוטב שעועית:
- 2 בצלים קצוצים גס
- 1 כף שומשום
- 2 כפות סוכר חום
- 3 שיני שום כתושות
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- מעט צ'ילי גרוס
- 1/2 כוס רוטב סויה
- שעועית ירוקה דקה (להשרות במים חמים במשך 20 דקות)
- 1/2 כוס מים
אופן ההכנה לשניצלוני עוף בשעועית ירוקה ובצל:
הכנת השניצלונים:
- בקערה מכניסים את קוביות חזה העוף יחד עם הקמח מצה, מלח, פלפל שחור ופפריקה ומערבבים היטב לאיחוד עש שכל הקוביות מצופות היטב.
- מטגנים את הקוביות עד להזהבה נאה ומוציאים על נייר סופג.
הכנת רוטב שעועית:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצלים עד להשחמה נאה.
- מוסיפים את יתר המצרכים בזה אחר זה ומערבבים היטב עד לאיחוד.
- מוסיפים את השניצלונים ומערבבים היטב
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות