לפסח ולימות השנה
מתכון לפול מצרי ברוטב לימון
מנה שהיא ארוחה שלמה, מתכון לפול מצרי במרקם של פירה המוגש ברוטב לימון משובח יחד עם שמן זית חומוס וביצה קשה, מתכון מיוחד לפסח ומתאים לכל ימות השנה
- נועם זיגדון
- כ"ח אדר ב' התשפ"ב
פול מצרי ברוטב לימון צילום: נועם זיגדון
מתכון לפול מצרי ברוטב לימון / נועם זיגדון
המצרכים לפול מצרי ברוטב לימון:
- 1/2 ק"ג פול מצרי קטן
- מים
- מלח
לתערובת מיץ הלימון:
- 5-6 לימונים סחוטים
- 1 כף כמון
- 1 ראש שום כתוש
להגשה:
- שמן זית
- ממרח חומוס
- ביצה קשה
אופן ההכנה לפול מצרי ברוטב לימון:
- משרים את הפול למשך הלילה בתוך קערה עם מים.
- מעבירים לסיר ומרתיחים את הפולים עם מים שעוברים את גובה הפול, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה, מבשלים במשך כשעה עד לריכוך, מוציאים מהאש, מסננים ומועכים עם מעורך פירה
הכנת תערובת מיץ לימון:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי תערובת הלימון ומערבבים היטב.
אופן ההגשה:
- מוזגים לצלחת מתערובת הפול, שופכים שמן זית, רוטב הלימון, מוסיפים ממרח חומוס וביצה קשה ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות