מתכון לעוף ברכז רימונים בטטות מקורמלות וערמונים
מתכון מרענן מגוון ומשביע • מתאים לאירוח, סעודת שבת או סתם להתפנק בארוחת צהריים
- בחדרי בשיתוף רמי לוי
- כ"ו אדר ב' התשפ"ב
עוף מזוגג ברכז רימונים בטטות מקורמלות וערמונים
מצרכים:
3 יחידות כרעיים
2 בטטות חצויות לאורכן
2 שקיות ערמונים בואקום
2 בצלים חתוכים לקובית גדולות
לרוטב- טורפים יחד במטרפה:
4 כפות רכז רימונים
4 שיני שום כתושות
5 כפות רוטב סויה
4 כפות עלי טימין טריים ללא הגבעול
1/2 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה מתוקה
1/4 כוס שמן זית
2 כפות דבש
1/2 כפית קינמון
אופן הכנה:
טורפים יחד בעזרת מטרפה את כל מרכיבי הרוטב
מניחים את העוף במרינדה כשעה
מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה ומניחים מעל את העופות
מעבירים את הבטטות, הערמונים והבצלים אל הרוטב ומסדרים אותם סביב העופות
משאירים את המרינדה שנשארה בצד.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 40 דקות
לאחר 40 דקות מוזגים את יתרת המרינדה ואופים ב- 180 מעלות כ- 30 דקות נוספות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות