כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
המגש יתחסל

מתכון לעוגיות יין כשרות לפסח

מתכון לעוגיות יין יוקרתיות וטעימות בציפוי שוקולד מריר המתאימות במיוחד לחג הפסח הקרב, לא תספיקו להוציא והמגש יתחסל

מתכון לעוגיות יין כשרות לפסח
עוגיות יין כשרות לפסח צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוגיות יין כשרות לפסח

המצרכים לעוגיות יין כשרות לפסח:

כוס מדידה חד פעמית חמה

  • קמח תפוחי אדמה - למשטח עבודה

לעוגיות:

  • 1 כוס שקדים טחונים
  • 1.5 כוסות קמח תפוחי אדמה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כוס יין אדום יבש
  • 1 ביצה L
  • 1/4 כוס שמן

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף שמן 

אופן ההכנה לעוגיות יין כשרות לפסח:

  1. בקערה מכניסים את השקדים הטחונים עם קמח תפוחי אדמה, אבקת אפייה וסוכר ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את היין, השמן והביצה ומערבבים היטב, עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מעבירים למשטח מקומח בקמח תפוחי אדמה.
  4. מצפים את הבצק מכל צדדיו בקמח ומרדדים לבצק בעובי ½ ס"מ
  5. קורצים עיגולים עם קורצן עם חור ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ-20 דקות.

הכנת הציפוי:

  1. ממיסים את השמן והשוקולד, טובלים עד חצי מהעוגיות למראה עשיר יותר, מניחים על נייר אפיה ומעבירים למקרר להתקשות.

בהצלחה רבה ובתאבון

קרדיט: Con Delight

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון עוגיות יין עוגיות כשרות לפסח

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}