כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
לא תפסיקו לאכול

מתכון לירקות וחזה עוף מוקפצים

ארוחת צהרים משובחת וטעימה במיוחד עם מתכון אהוב של מוקפץ ירקות עשיר וצבעוני בשילוב קוביות חזה עוף ובתיבול אסייתי מושלם, מעניק לכם תוספת מעולה שפשוט לא תפסיקו לאכול

מתכון לירקות וחזה עוף מוקפצים
ירקות וחזה עוף מוקפצים צילום: עליזה עליון

מתכון לירקות וחזה עוף מוקפצים / עליזה עליון

המצרכים לירקות וחזה עוף מוקפצים:

  • 5 יחידות שניצל חתוך לקוביות קטנות
  • 4 גזרים חתוכים לגפרורים
  • 4 גמבות בצבעים שונים .חתוכים לאורך (מקלות)
  • 2 בצלים חתוכים לאורך
  • 3 שיניי שום פרוסות
  • 1 כוס שעועית ירוקה קפואה
  • מעט כרוב חתוך דק לאורך
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • מעט צ'ילי גרוס
  • 1/2 כוס רוטב סויה
  • 1 כף סילאן

אופן ההכנה לירקות וחזה עוף מוקפצים:

  1. מחממים מחבת (רצוי ווק) עם מעט שמן ומקפיצים את קוביות חזה העוף במשך 2 דקות. עד שמשנה את הצבע   
  2. מוציאים את קוביות חזה העוף מהמחבת ומניחים בצד.
  3. מטגנים כל ירק בנפרד ומעבירים לצלחת לאח''מ
  4. מחזירים את כל הירקות חזרה למחבת ומתבלים בפלפל שחור, צ'ילי ורוטב סויה.
  5. מערבבים הייטב ומקפיצים במשך 7 דקות.
  6. ניתן להוסיף אטריות מבושלות למוקפץ .
  7. מגישים חם ומתענגים.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון מוקפץ אוכל אסייתי ארוחת צהריים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}