כ' כסלו התשפ"ה
21.12.2024
ארוחה חלבית מושלמת

מתכון לטורטייה במילוי כל טוב

מי לא אוהב ארוחת בוקר / ערב חלבית ומשביעה, קבלו מתכון מעולה ומהיר של טורטייה במלית של גבינות, עם שרי ובצל ירוק בתיבול עדין, מטוגנת על מחבת ומעניקה לכם ארוחה מפנקת ומושלמת

מתכון לטורטייה במילוי כל טוב
טורטיה במילוי כל טוב צילום: שולמית שחר

מתכון לטורטייה במילוי כל טוב / שחר שולמית

המצרכים לטורטייה במילוי כל טוב:

  • 1 חבילת טורטיות 12 יחידות קוטר 20
  • 1 צנצנת של מעדן עגבניות מיובשות (או ממרח אחר בסגנון)
  • עגבניות שרי חתוכות לרבעים
  • 1 חבילת בצל ירוק קצוץ ומטוגן
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח ספייסי או רגיל

אופן ההכנה לטורטייה במילוי כל טוב:

  1. שמים במחבת טפלון כפית שמן ומורחים אותה על כל המחבת ( כל צד של טיגון מוסיפים כפית שמן)
  2. מניחים טורטייה על גבי השיש ומורחים במרכז של החצי שלה כפית ממעדן העגבניות
  3. מפזרים עגבניות שרי ובצל ירוק מוסיפים מעט מכל סוג של הגבינות ומתבלים במלח ופלפל וסוגרים את הטורטייה.
  4. עושים אותו מהלך עם טורטייה נוספת.
  5. מחממים את השמן במחבת ומניחים בה 2 חצאים של טורטיה ממולאים
  6. מידי פעם לוחצים עם היד את הטורטיות מעל כדי שהגבינות יצמדו ל2 הצדדים של הטורטיה
  7. מטגנים עד הזהבה מ2 הצדדים
  8. מגישים לצד סלט שאוהבים ומתענגים.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון טורטיה ארוחת בוקר ארוחת ערב חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}