ארוחת צהרים מלאת טעמים
מתכון לתפוחי אדמה ושיפודי חזה עוף בתיבולים ממכרים
שתי מתכונים באחד: מחפשים ארוחת צהרים מגוונת ועשירה? קבלו מתכון לתפוחי אדמה המתובלים בעשבי תיבול ונאפים בתנור, בהגשה לצד שיפודי חזה עוף מושלמים, אורז ומוקפץ ויש לכם ארוחת צהרים מלאת טעמים
- אפרת ושדי
- כ"ה אדר ב' התשפ"ב
תפוחי אדמה ושיפודי חזה עוף לצד אורז ומוקפץ צילום: אפרת ושדי
מתכון לתפוחי אדמה ושיפודי חזה עוף בתיבולים ממכרים / אפרת ושדי
המצרכים לתפוחי אדמה ושיפודי חזה עוף בתיבולים ממכרים:
לתפוחי אדמה בעשבי תיבול:
- תפוחי אדמה קטנטנים עם הקליפה
- פטרוזיליה / כוסברה קצוצה
- שום כתוש
- שמן
- מלח
- פלפל שחור
לשיפודי חזה עוף מתובלים:
- 1 נתח חזה עוף חתוך לקוביות
- שמן
- פפריקה מתוקה (גרוסה)
- גריל עוף
- אבקת מרק עוף
- מלח
- פלפל שחור
הכנת תפוחי אדמה בעשבי תיבול:
- בסיר עם מים מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך ומסננים ממים.
- בקערה נפרדת מכניסים את השמן, השום, הפטרוזיליה / הכוסברה הקצוצה, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
- מכניסים את תפוחי האדמה לקערה עם רוטב עשבי התיבול ומערבבים בעדינות שתפוחי האדמה לא יישברו אך יהיו מצופים מכל הכיוונים.
- שופכים את תפוחי האדמה עם הרוטב לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים עד למראה שזוף ויפה.
הכנת שיפודי חזה עוף מתובלים:
- בקערה מערבבים את כל המצרכים מלבד חזה העוף עד לקבלת רוטב אחיד.
- מוסיפים את קוביות חזה העוף ומערבבים היטב כך שהקוביות יקבלו את הרוטב מכל הכיוונים ויהיו מתובלות הייטב
- משפדים את קוביות חזה העוף ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך 40 דקות עד להשחמה נאה של הצדדים.
- מגישים את תפוחי האדמה והשיפודים לצד אורז / מוקפץ או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות