מנה עשירה
מתכון לעוף עם בצל מקורמל וקינמון
מתכון קל וטעים במיוחד, חלקי עוף המתבשלים עם בצלצלים יחד עם סוכר ומעניקים מנה בשרית מקורמלת ומשובחת, בפיזור של בצל ירוק קצוץ או פטרוזיליה תקבלו מנה עשירה ומלאת עניין
- נועם זיגדון
- כ' אדר ב' התשפ"ב
- 3 תגובות
עוף עם בצל מקורמל וקינמון צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף עם בצל מקורמל וקינמון / נועם זיגדון
המצרכים לעוף עם בצל מקורמל וקינמון:
- 6-8 מנות עוף
- 2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
- 8-10 בצלצלים קטנים
- 1 כף סוכר חום
- 2 כפות רכז רימונים או סילאן
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית אבקת מרק בצל
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כף מלח
- 1 כוס מים
- 1/4 כוס שמן
אופן ההכנה לעוף עם בצל מקורמל וקינמון:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הסוכר ומחממים עוד כשתי דקות
- מכניסים את העוף ומטגנים משני צדדים
- מוסיפים את המים והבצלצלים ומתבלים
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים במשך כשעה על אש נמוכה
- לפני ההגשה מפזרים בצל ירוק / פטרוזיליה קצוצה מלמעלה
- מומלץ לאכול עם אורז לבן.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות