ברוטב עגבניות משובח
מתכון לקונכיות פסטה במילוי בשר
מתכון מעולה לארוחת צהריים מפנקת, קונכיות פסטה גדולות ממולאות בתערובת בשר עסיסית ומתבשלות ברוטב עגבניות משובח
- נועם זיגדון
- כ' אדר ב' התשפ"ב
קונכיות פסטה ממולאות בבשר צילום: נועם זיגדון
מתכון לקונכיות פסטה במילוי בשר / נועם זיגדון
המצרכים לקונכיות פסטה במילוי בשר:
- 1 חב' קונכיות פסטה מבושלות חלקית
למילוי:
- 1 ק"ג בשר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 3 כפות פירורי לחם
- ½ כף תבלין לקציצות
- ¼ כפית שום גבישי
- ¼ כף מלח
לרוטב:
- 2 בצלים קצוצים דק
- 5 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
- 3 כפות גדושות רסק
- 5 שיני שום
- ½ פלפל ירוק חריף
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית כורכום
- 5 עלי בזיליקום
- 4 כוסות מים
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לקונכיות פסטה במילוי בשר:
הכנת המילוי:
- בקערה מערבבים את כל מצרכי המילוי עד לקבלת עיסה אחידה.
הכנת הרוטב:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
- מוסיפים את השום ומחממים מעט, מוסיפים את העגבניות והמים ומתבלים
- מערבבים היטב ומבשלים כעשר דקות על אש בנונית
- שופכים מעט מהרוטב לקערה.
- ממלאים את הקונכיות בבשר ומסדרים בצפיפות מעל הרוטב שבסיר
- על הקונכיות שופכים מהרוטב שהשארנו בקערה בצד.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
- מבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות