משלוח מנות יוקרתי
מתכון לפאי גבינה ושוקולדים
מתכון משובח ומהיר הכנה של פאי במלית של קרם גבינה משגע וטעים במיוחד בציפוי של גנאש ומגוון שוקולדים אהובים
- מירב מלכה
- י"ב אדר ב' התשפ"ב
פאי גבינה ושוקולדים צילום: מירב מלכה
מתכון לפאי גבינה ושוקולדים / מירב מלכה
המצרכים לפאי גבינה ושוקולדים:
לבסיס:
- 2 כוסות קמח
- 1 חמאה רכה
- 1 סוכר וניל
- 1 כפית קליפת תפוז מגורדת (לא חייב)
- קורט מלח
- 1 ביצה
- 4 כפות מים קרים
לקרם גבינה:
- 1 גבינה לבנה9% 250 גרם
- 1 שמנת חמוצה של פעם
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 4 כפות פודינג וניל
לגנאש שוקולד:
- 50 מל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
לציפוי מעל הגנאש:
- מבחר שוקולדים אהובים.
אופן ההכנה לפאי גבינה ושוקולדים:
הכנת הבסיס:
- בקערה מערבבים את כל מצרכי הבצק ומכניסים להקפאה במשך חצי שעה.
- מוציאים מהמקפיא ומכניסים מיד לתנור שחומם על 180° , אופים במשך כ 20 דקות, עד הזהבה נאה.
הכנת קרם הגבינה:
- בקערה מערבבים את כל מצרכי הקרם ושופכים לתוך בסיס הפאי האפויה
- מכניסים להקפאה במשך רבע שעה.
הכנת הגנאש:
- ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר
- ושופכים מעל שכבת קרם הגבינה
- מקשטים בשוקולדים אהובים ומכניסים לקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות