כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
משלוח מנות יוקרתי

מתכון לפאי גבינה ושוקולדים

מתכון משובח ומהיר הכנה של פאי במלית של קרם גבינה משגע וטעים במיוחד בציפוי של גנאש ומגוון שוקולדים אהובים

מתכון לפאי גבינה ושוקולדים
פאי גבינה ושוקולדים צילום: מירב מלכה

מתכון לפאי גבינה ושוקולדים / מירב מלכה

המצרכים לפאי גבינה ושוקולדים:

לבסיס:

  • 2 כוסות קמח
  • 1 חמאה רכה
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כפית קליפת תפוז מגורדת (לא חייב)
  • קורט מלח
  • 1 ביצה
  • 4 כפות מים קרים

לקרם גבינה:

  • 1 גבינה לבנה9% 250 גרם
  • 1 שמנת חמוצה של פעם
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 4 כפות פודינג וניל

לגנאש שוקולד:

  • 50 מל שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר

לציפוי מעל הגנאש:

  • מבחר שוקולדים אהובים.

אופן ההכנה לפאי גבינה ושוקולדים:

הכנת הבסיס:

  1. בקערה מערבבים את כל מצרכי הבצק ומכניסים להקפאה במשך חצי שעה.
  2. מוציאים מהמקפיא ומכניסים מיד לתנור שחומם על 180° , אופים במשך כ 20 דקות, עד הזהבה נאה.

הכנת קרם הגבינה:

  1. בקערה מערבבים את כל מצרכי הקרם ושופכים לתוך בסיס הפאי האפויה  
  2. מכניסים להקפאה במשך רבע שעה.

הכנת הגנאש:

  1. ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר
  2. ושופכים מעל שכבת קרם הגבינה
  3. מקשטים בשוקולדים אהובים ומכניסים לקירור עד להגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון פאי גבינה עוגת גבינה שוקולדים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}