לאירוח חגיגי
מתכון לבטטות עם שקדים בזילוף סילאן
מארחים השבת? קבלו מתכון מעולה לתוספת משובחת וחגיגית, רצועות בטטות בזעתר ומגוון תבלינים. משולבות בשקדים פרוסים מטוגנים ומוגשות בזילוף של סילאן המעניק את היוקרה והטעם המיוחד בסעודה
- שולמית שחר
- ח' אדר ב' התשפ"ב
בטטות עם שקדים בזילוף סילאן צילום: שולמית שחר
מתכון לבטטות עם שקדים בזילוף סילאן / שחר שולמית
המצרכים לבטטות עם שקדים בזילוף סילאן:
מידות אוניברסליות
- 8 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לרבעים
- 2 כפיות זעתר
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית פפריקה מתוקה גרוסה
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס שקדים פרוסים ומטוגנים
- סילאן לזילוף לפני הגשה (אופציונלי)
אופן ההכנה לבטטות עם שקדים בזילוף סילאן:
מניחים בתבנית על גבי נייר אפיה בתבנית את הבטטות והתיבול מלבד הסילאן והשקדים ומערבבים היטב
מכסים את התבנית ואופים את הבטטות בחום של 200 מעלות עד לריכוך (כ45 דקות)
לפני הגשה מזלפים מעל הבטטות סילאן ומפזרים שקדים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות