כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
סודות הקולינריה הכשרה

הכירו את השפית הבכירה של האיגוד הקולינרי הכשר - יפית שנבי

מדי שבוע אנו מציגים בפניכם שפים חרדים מתוך איגוד הקולינריה הכשר • היום נציג את הצד הנשי של האיגוד - יפית שנבי

הכירו את השפית הבכירה של האיגוד הקולינרי הכשר - יפית שנבי
הלוגו של יפית צילום: יח"צ

שם מלא:

יפית שנבי.

גיל:

30 אמא ל 2

אזור מגורים: 

רחובות

מידע מקצועי:

כמה זמן את כבר במטבח (כמקצוע):

 12 שנה

מה הייתה העבודה הראשונה שלך:

טבחית פס קר ברשת ''קפה קפה''

האם כל חייך בישלת כשר: 

כן!

מה היה הרגע הכי מרגש בקריירה שלך:

השיעור הראשון שהעברתי בקמפוס הקולינרי. כשהייתי תלמידה דמיינתי את עצמי עומדת במקום המרצה ומעבירה שיעור.

מה העצה הכי טובה שקיבלת בחיים בתחום הקולינרי: 

להקפיד על התזונה שלי גם כשיש לחץ של עבודה

נשמח להכיר אותך קצת יותר לעומק:

מה הסיבה שהתחברת לאיגוד הקולינריה הכשר: 

אני מאמינה באיגוד שמרכז את בעלי המקצוע שהדבר שהכי חשוב להם זה הערכים שלהם, בעיקר בתחום הכשרות. במיוחד לאור ריבוי תכניות בישול שמתהדרים באוכל טרף.

מה את אוכלת כשאת לא בעבודה: 

אוכל ביתי ומנחם. (קובות/ קציצות עם אורז וכו')

באיזה סגנון את מבשלת היום: 

בעיקר איטלקי.

למי היית רוצה לבשל: 

אוהבת להאכיל אנשים. מבחינתי, כל אחד שאוהב אוכל- אשמח לבשל עבורו/ה.

מה היה האוכל הכי מוזר שאי פעם בישלת:

ארוחה טבעונית שלמה על טהרת הסייטן והטופו. 

באיזה מדיה הכי קל לעקוב אחרייך: 

פייסבוק.

ולסיום תוכניות לעתיד:

איפה תהיי עוד 10 שנים?

יהיה לי פודטראק למנה אחת בלבד- קציצות בנטאש עם לחם ביתי ומלא מתבלים.


 

איגוד הקולינריה הכשר

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}