מתכון לפילה סלמון בתערובת רטבים מושלמת
'דגים' מנה שתמיד מכניסה יוקרה בכל ארוחה, מתכון מעולה לנתחי סלמון ברטבים שונים המוגשים בפיזור של ירק קצוץ ושומשום ומעניקים לכם טעם של עוד
- חני לוין
- כ"ז אדר א' התשפ"ב
פילה סלמון בתערובת רטבים מושלמת צילום: ענת והבה
מתכון לפילה סלמון בתערובת רטבים מושלמת / ענת והבה
המצרכים לפילה סלמון בתערובת רטבים מושלמת:
- נתחי דג סלמון לפי כמות הסועדים
- לימון
- מלח
לרוטב:
- 2 כפות טריאקי
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 2כפות שמן זית
- 3 כפות רוטב סויה
- 2 כפות סילאן
- פלפל שחור גרוס
- מלח
לקישוט:
- שומשום
- פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה לפילה סלמון בתערובת רטבים מושלמת:
- הרוטב מתאים ל 4 מנות של כ 200 גר' למנה.
- משרים את הנתחים בלימון ומלח ל¼ שעה. שוטפים היטב ומייבשים.
הכנת הרוטב:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב עד לאיחוד.
- משרים את הנתחים במרינדה למשך שעה עד שעתיים.
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מניחים את הנתחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ 20 דקות (תלוי בגודל הנתחים)
- מדי פעם מוזגים מהרוטב על הנתחים (לא לייבש)
- מוציאים מהתנור ומפזרים שומשום, פטרוזיליה ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות