בשרים לפסח? נסי כבד אווז ברוטב תאנים
אם לא יוצא לך להרחיק עד לבאר שבע את מוזמנת לנסות את המתכון בביתך • כבד אווז צרוב ברוטב תאנים, יין אדום וקינמון • לאוכלות שרויה: הגישי על מצע אפוי מקמח מצה
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- כ"ח אדר התשע"ג
- 4 תגובות
צילום: יח"צ
המתכון באדיבות קאזה דו ברזיל, סניף באר שבע, בהשגחת הרבנות באר שבע, ירקות גוש קטיף ובשר חלק בית יוסף.
מרכיבים:
350 גרם כבד אווז משובח, חתוך לרצועות של 70 גר' כל אחד.
לרוטב:
30 גרם תאנים ומשמשים חתוכים לקוביות קטנות, רבע מקל קינמון, כוכב אניס, כף סוכר חום, חומץ בלאסמי, כף גרנדין, כף מירין, חופן קטן של עלי טימין, 1/4 בצל סגול חתוך לרצועות, חצי כוס יין אדום.
אופן ההכנה לרוטב:
• מערבבים את כל הרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה, לאחר מכן מצמצמים מעט עד להיווצרות רוטב היין.
אופן ההכנה למנה:
• צורבים את כבד האווז למידת העשייה הרצויה, יוצקים את הרוטב מעל או בתוך צנצנת, מניחים לחם קלוי העשוי מקמח מצה ומגישים.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות