חגיגי ומרשים
מתכון לרולדת טלה ממולאת בבשר וצנוברים
מנה סופר חגיגית ומרשימה! גם אם יש לכם אורחים חשובים וגם אם סתם בא לכם להתפנק ולהכין מנה מטורפת – זה בול המתכון בשבילכם!
- רמי לוי בשיתוף בחדרי
- י"ח אדר א' התשפ"ב
רולדת טלה צילום: יח"צ
מתכון רמי לוי
שף רותם בן מויאל
מה צריך כדי להכין?
- 1.חבל קשירה
- 2.1 כתף טלה מרוקן מעצמות ופרוס
למלית:
- 600 גרם בשר טחון
- 4 כפות שמן זית
- בצל קצוץ
- .100 גרם צנוברים
- כף ראס אל חנות
- חצי כוס חמוציות
- כפית מלח
- כפית פלפל
לציפוי מערבבים יחד:
- .4 כפות סילאן
- .כף שום גבישי
- .כפית מלח
- .4 כפות שמן זית
- כף פפריקה מתוקה
לסיר שנכנס לתנור
- 4 בצלים פרוסים דק
- 4 כפות שמן זית
- כפית מלח
- צרור טימין
- כף בהרט
- 3 כוסות מים
- כוס יין אדום
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים יחד בשר טחון עם בצל, תבלינים חמוציות וצנוברים
- ממלאים את הטלה במלית, מגלגלים וקושרים בחבל
- עוטפים את הבשר בתערובת התבלינים
- מטגנים בסיר את הבצלים עם השמן, המלח, הבהרט והטימין, מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל הצדדים עד לסגירה
- מוסיפים את המים ואת היין , עוטפים את הסיר ואופים בתנור כ- 3 שעות ב- 160 מעלות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות