כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מנה קלאסית

מתכון לעוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום לוהט

מתכון מעולה וקל להכנה של רבעי תפוחי אדמה המתבשלים יחד עם חלקי עוף ברוטב עגבניות אדום לוהט, מנה קלאסית לארוחת צהרים המתאימה להגשה לצד אורז לבן

מתכון לעוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום לוהט
עוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום צילום: שולמית שחר

מתכון לעוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום לוהט / שחר שולמית

מידות אוניברסליות

מצרכים לעוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום לוהט:

  • 6 יחידות ירכיים ללא עוף
  • 6 יחידות תפוחי אדמה גדולים
  • צנצנת רוטב עגבניות לקציצות (של קנור 415 גרם)
  • 6 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות פפריקה מתוקה גרוסה

אופן ההכנה לעוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום לוהט:

  1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לרבעים ומניחים אותם בסיר
  2. שוטפים את העופות ומניחים אותם מעל תפוחי האדמה
  3. מתבלים את התבשיל ויוצקים מעל את רוטב העגבניות
  4. מבשלים תחילה בסיר מכוסה על אש נמוכה עד שהעופות יגירו נוזלים ואז אפשר להגביה את הלהבה למצב בינוני
  5. מידי פעם מרימים עם כף את הרוטב מתחתית הסיר ויוצקים אותו מעל התבשיל
  6. משך הבישול לוקח כשעה

בהצלחה רבה.

עוף תפוחי אדמה רוטב עגבניות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}