י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024

מתכון למיני פאי במלית שמנת וברוקולי

ארוחת ערב חלבית עם מיני פאי מושלמים הממולאים בתערובת של שמנת, ברוקולי, בצל ומגוון תבלינים, מתכון מעולה וקל להכנה שכולם יכולים להכין

מתכון למיני פאי במלית שמנת וברוקולי
מיני פאי במלית שמנת וברוקולי צילום: אפרת ושדי

מתכון למיני פאי במלית שמנת וברוקולי / אפרת ושדי

המצרכים למיני פאי במלית שמנת וברוקולי:

  • 1 חב' תחתיות פאי מוכנות
  • 3 בצלים
  • 1 חב' ברוקולי קפוא
  • 1/4 כוס שמנת לבישול
  • 3/4 כוס מים
  • 3 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1 כף אבקת מרק עוף

אופן ההכנה למיני פאי במלית שמנת וברוקולי:

  1. קוצצים את הבצלים ומטגנים בשמן עד להזהבה
  2. קוצצים את הברוקולי בסכין חדה או במעבד מזון
  3. בקערה נפרדת מערבבים את השמנת לבישול והמים, מוסיפים את הביצים, תבלינים, בצל מטוגן ואת הברוקולי הקצוץ ומערבבים היטב לאיחוד.
  4. מעבירים את התערובת לתחתיות הפאי ומניחים על תבנית אפייה.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות או עד להזהבה.

מוציאים מהתנור ומתענגים

מתכון פאי ברוקולי ארוחת ערב חלבי שמנת

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}