מתכון למיני פאי במלית שמנת וברוקולי
ארוחת ערב חלבית עם מיני פאי מושלמים הממולאים בתערובת של שמנת, ברוקולי, בצל ומגוון תבלינים, מתכון מעולה וקל להכנה שכולם יכולים להכין
- אפרת ושדי
- י"ט אדר א' התשפ"ב
מיני פאי במלית שמנת וברוקולי צילום: אפרת ושדי
מתכון למיני פאי במלית שמנת וברוקולי / אפרת ושדי
המצרכים למיני פאי במלית שמנת וברוקולי:
- 1 חב' תחתיות פאי מוכנות
- 3 בצלים
- 1 חב' ברוקולי קפוא
- 1/4 כוס שמנת לבישול
- 3/4 כוס מים
- 3 ביצים
- 1 כפית מלח
- קורט פלפל שחור
- קורט אגוז מוסקט
- 1 כף אבקת מרק עוף
אופן ההכנה למיני פאי במלית שמנת וברוקולי:
- קוצצים את הבצלים ומטגנים בשמן עד להזהבה
- קוצצים את הברוקולי בסכין חדה או במעבד מזון
- בקערה נפרדת מערבבים את השמנת לבישול והמים, מוסיפים את הביצים, תבלינים, בצל מטוגן ואת הברוקולי הקצוץ ומערבבים היטב לאיחוד.
- מעבירים את התערובת לתחתיות הפאי ומניחים על תבנית אפייה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתנור ומתענגים
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות