חגיגה חלבית
מתכון ללחמניות גבינות ותרד
אוהבים מאפים חלביים? קבלו מתכון מוצלח ללחמניות במילוי של תערובת גבינות ותרד משובחת המעניקה ללחמנייה את הטעם המיוחד לחגיגה חלבית מושלמת
- חני לוין
- י"ד אדר א' התשפ"ב
לפשטידת לחם וגבינות עם ירק קצוץ צילום: אפרת ושדי
מתכון ללחמניות גבינות ותרד / אפרת ושדי
המצרכים ללחמניות גבינות ותרד:
לבצק:
- 1 ק''ג קמח
- 2 כפות שמרים
- 4 כפות סוכר
- 550 מ''ל מים
- 5 כפות שמן
- 1 כף מלח
למילוי הגבינות:
- תרד
- גבינת מוצרלה
- גבינה בולגרית
- גבינת גאודה
- גבינה צהובה
- שמן לטיגון
- מלח
אופן ההכנה ללחמניות גבינות ותרד:
הכנת הבצק:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבצק ולשים היטב במשך 7 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
- מניחים בצד מכוסה בניילון ומגבת ו7מתפיחים במשך כשעה.
הכנת מילוי הגבינות:
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הטרד מספר דקות,
- מגרדים את הגבינות ומוסיפים אותם למחבת עם הטרד המטוגן ומכבים את האש.
- מתבלים במלח ומערבבים היטב.
הכנת הלחמניות:
- מחלקים את הבצק לכדורים שווים ומרדדים כל כדור למלבן ארוך.
- ממלאים במילוי הגבינות ובעזרת הידיים סוגרים את שני קצוות הבצק, מגלגלים ומהדקים היטב.
- טובלים את הלחמנייה בקערה עם מים ולאח''מ בשומשום.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים במשך כ 25 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות