מתכון לפשטידת אטריות וגבינות
ארוחת ערב חלבית ומשביעה עם מתכון מוצלח לפשטידת אטריות ושלל גבינות בשילוב בצל מטוגן ותבלינים, מעניקים את הטעם המשובח לארוחה חגיגית
- נועם זיגדון
- י"ב אדר א' התשפ"ב
פשטידת אטריות וגבינות צילום: נועם זיגדון
מתכון לפשטידת אטריות וגבינות / נועם זיגדון
המצרכים לפשטידת אטריות וגבינות:
- 1 שקית אטריות בנוניות (מבשלות לפי הוראות יצרן)
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
- 500 גרם גבינה לבנה
- 250 גרם גביע קוטג'
- 100 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
- 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 4 ביצים L
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- ½ כף אבקת מרק
- 4 כפות שמן
אופן ההכנה לפשטידת אטריות וגבינות:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הבצל המטוגן הגבינות, השמנת והתבלינים לאטריות המוכנות ומערבבים היטב
- יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש על 180° במשך כ- 40 דקות עד שהפשטידה מתייצבת ומקבלת גוון שחום
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות