כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024

מתכון לפשטידת אטריות וגבינות

ארוחת ערב חלבית ומשביעה עם מתכון מוצלח לפשטידת אטריות ושלל גבינות בשילוב בצל מטוגן ותבלינים, מעניקים את הטעם המשובח לארוחה חגיגית

מתכון לפשטידת אטריות וגבינות
פשטידת אטריות וגבינות צילום: נועם זיגדון

מתכון לפשטידת אטריות וגבינות / נועם זיגדון

המצרכים לפשטידת אטריות וגבינות:

  • 1 שקית אטריות בנוניות (מבשלות לפי הוראות יצרן)
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 250 גרם גביע קוטג'
  • 100 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 4 ביצים L
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • ½ כף אבקת מרק
  • 4 כפות שמן

אופן ההכנה לפשטידת אטריות וגבינות:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את הבצל המטוגן הגבינות, השמנת והתבלינים לאטריות המוכנות ומערבבים היטב
  3. יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש על 180° במשך כ- 40 דקות עד שהפשטידה מתייצבת ומקבלת גוון שחום

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון פשטידה גבינות פשטידת אטריות חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}