תוספת בשרית מושלמת
מתכון לפרגיות וערמונים ברכז רימונים
מתכון מוצלח ומלא עניין, שילוב של פרגיות מטוגנות המתבשלות עם ערמונים וסלרי קצוץ, בתיבול של רכז רימונים ותבליני הבית, בהגשה לצד אורז, אטריות או כל מה שאוהבים, תקבלו מנה בשרית משובחת ויוקרתית
- חני לוין
- ה' אדר א' התשפ"ב
פרגיות וערמונים ברכז רימונים צילום: חלי גד
מתכון לפרגיות וערמונים ברכז רימונים
מספר מנות: 8. רמת קושי: קל . זמן ההכנה: 45 דקות הכנה
המצרכים לפרגיות וערמונים ברכז רימונים:
- 8 פרגיות נקיות משומן
- 6 ענפי סלרי (רק הגבעול)
- 200 גר' ערמונים
- 1 ראש שום מפורק לשיניים בקליפתן
- 1/4 כוס רכז רימונים
- 5 כפות שמן זית
- מלח
- פלפל גרוס
אופן ההכנה לפרגיות וערמונים ברכז רימונים:
- בסיר סוטאז' מחממים את השמן ומטגנים בו את הפרגיות מכל צד 3 דקות, מעבירים לצלחת.
- לאותו הסיר מוסיפים ערמונים, סלרי חתוך למקטעים ושום ומטגנים קלות במשך כ-3 דקות.
- מוסיפים את הפרגיות המטוגנות ומתבלים במלח ופלפל.
- מזלפים מעל את רכז הרימונים, מכסים את הסיר ומנערים עם הידית.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים במשך כ- 30 דק על אש נמוכה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון באדיבות מגזין "טועמיה"
סטיילינג: אליהו בכר
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות