מתכון לפשטידת פסטה עם מיקס גבינות
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית' מציגים:פשטידת פסטה עם מיקס גבינות
- כתבה מקודמת
- כ"ט שבט התשפ"ב
פשטידה צילום: יח"צ
מצרכים
- 1 חבילת פסטה פנה
- 1 גביע קוטג' טרה 5%
- 150 גרם גבינה צהובה מגורדת 28% נעם
- 250 גרם גבינה לבנה טרה / שמנת חמוצה טרה
- 5 יח' ביצים
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
לשימון התבנית:
חמאת טרה מומסת
להקרמה:
50 גרם גבינה צהובה מגורדת 28% "נעם" של טרה
אופן הכנה
- מחממים סיר עם מים עד לרתיחה ומבשלים את הפסטה למשך 6 דקות, מסננים ומעבירים לקערת ערבוב.
- מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב.
- משמנים את התבנית בחמאה ומעבירים את התערובת לתבנית, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה להקרמה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כשעה.
המלצת השף
- לקבלת פשטידה יציבה יותר ניתן להוסיף לתערובת הגבינות והפסטה שתי כפות פירורי לחם
- להגיש את הפשטידה בליווי יוגורט
- ניתן להוסיף שן שום קצוצה ומעט צ'ילי גרוס לתערובת הפשטידה
בתיאבון
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות