תוספת נהדרת
מתכון לכנפיים עם ירקות בטעם פיקנטי
מתכון לארוחת צהריים פיקנטית וטעימה, כנפיים בתנור הנאפות יחד עם שלל ירקות צבעוניים ועסיסיים ומעניקים לכם תוספת נהדרת לארוחה
- נועם זיגדון
- כ"ט שבט התשפ"ב
כנפיים עם ירקות בטעם פיקנטי צילום: נועם זיגדון
מתכון לכנפיים עם ירקות בטעם פיקנטי / נועם זיגדון
המצרכים לכנפיים עם ירקות בטעם פיקנטי:
½ 1 ק"ג כנפיים חצויים
לרוטב הכנפיים:
- ¼ כוס שמן
- 4 שיני שום כתוש
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- 2 כפות שומשום
- 1 כפית כמון
- ¼ כפית כורכום
- ½ כף מלח
לירקות:
- 5-6 תפוחי אדמה פרוסים
- 2 זוקיני פרוס
- 2 קישואים פרוסים
- 2 גזרים פרוסים
לרוטב הירקות:
- ½ כוס שמן זית
- ½-1 כפות טימין יבש
- 4 שיני שום כתוש
- ¼ כפית כורכום
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה לכנפיים עם ירקות בטעם פיקנטי:
- בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי רוטב הכנפיים ומערבבים עד לאיחוד.
- מכניסים את הכנפיים ומניחים בצד לספיחת טעמים.
- בקערה מערבבים את כל מצרכי רוטב הירקות עד לאיחוד.
- במגש, מסדרים את תפוחי האדמה ומברישים אותם בשמן עם השום והטימין
- בשורה שניה מסדרים את הכנפיים ומסדרים את הקישואים
- במרכז המגש מניחים את הגזר ומברישים גם אותם בשמן והשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש על- 180°-200° ואופים במשך כשעה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות