במיוחד לימים קרים אלו
מתכון למרק אפונה מוצלח וטעים
מה יותר מתאים ממרק חם ביום קר, קבלו מתכון מעולה למרק אפונה המורכב מתפוחי אדמה, גזרים, בצלים, שומר, כרפס ואפונה, בתיבול משובח שיעניק לכם ארוחה חמה וטעימה
- נועם זיגדון
- כ"ז שבט התשפ"ב
- 1 תגובות
מרק אפונה צילום: נועם זיגדון
מתכון למרק אפונה מוצלח וטעים / נועם זיגדון
המצרכים למרק אפונה מוצלח וטעים:
- 500 גרם אפונה יבשה
- 3 גזרים חתוכים לקוביות
- 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
- 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
- 1 שומר חתוך לקוביות
- 3 גבעולי כרפס כולל העלים
- 5 שיני שום
- ½ כף מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כף אבקת מרק
- כ- 2 ליטר מים
- ¼ כוס שמן
- כוסברה קצוצה
אופן ההכנה למרק אפונה מוצלח וטעים:
- בסיר, מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות, מוסיפים את הירקות חוץ מהכוסברה ומבשלים כ-10 דקות
- מוסיפים את האפונה, מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, מוסיפים את האבקת מרק ומערבבים היטב.
- מכסים את הסיר ומבשלים במשך כשעה
- ב-10 דקות האחרונות מוסיפים את הכוסברה קצוצה ומורידים מהאש.
- טוחנים במעבד מזון או בבלנד מוט ומגישים עם קרוטונים או שקדי מרק.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות