מהשגחת כשרות לניהול קייטרינג: הכירו את יהודה לוין
מדי שבוע אנו מציגים בפניכם שפים חרדים מתוך איגוד הקולינריה הכשר • היום נכיר את מנהל מחוז צפון של איגוד הקולרינה הכשר - יהודה לוין
- אליקים דהן כתבה מקודמת
- כ"ד שבט התשפ"ב
- 2 תגובות
שם מלא:
יהודה לוין
גיל:
בן 39
אזור מגורים:
חיפה
כמה זמן אתה במטבח?
אני במטבח כמקצוע - 12 שנה.
מה הייתה עבודת הראשונה?
עבודתי הראשונה - משגיח כשרות משולב עם עזרה לטבח
ומשם המשכתי לקטרינג עצמאי, שהתחיל בעיקר מארוחות על האש בשטח.
האם כל חייך בישלת כשר?
בשלתי כשר - מאז ומעולם.
מה היה הרגע הכי מרגש בקריירה שלך?
הרגע המרגש בחיי - שאני אורז לאנשים אוכל והם מקפיאים , ובאים אלי אחרי חודשיים שהיום הם סיימו את הבשרים שהבאתי להם מהאירוע .... ,
מה העצה הכי טובה שקיבלת בחיים בתחום הקולינרי:
העצה שקבלתי - להתייעץ עם מומחים,וחשבים כלכלים
מה הסיבה שהתחברת לאיגוד הקולינריה הכשר:
הסיבה שהתחברתי - התחברתי לווצאפ של איגוד הקולינרי , יש שם חברה נעימים ונחמדים , בתקווה שיתן לי ידע , ועבודות באזור שלי. ואכן לא התאכזבתי.
מה אתה אוכל כשאתה לא בעבודה:
אני אוהב את כל סוגי האוכל - כך שאין לי פינוק כלשהוא כשאני לא בעבודה.
באיזה סגנון אתה מבשל היום:
מבשל בעיקר בשרי אירועים, או ארוחות על האש, סגנון חריף, פיקנטי.
למי היית רוצה לבשל:
הייתי רוצה לבשל - לאנשים פשוטים שלא זוכים, ואין באפשרותם לאכול ביום יום מאכלים משובחים ואיכותיים.
מה היה האוכל הכי מוזר שאי פעם בישלת:
האוכל המוזר שבישלתי - לא ידוע ?
באיזה מדיה הכי קל לעקוב אחרייך:ווצאפ סטטוסים
ולסיום תוכניות לעתיד:
איפה תהיי עוד 10 שנים?
עוד 10 שנים - כנראה באותו מצב .
יהודה הוא מנהל מחוז צפון של איגוד הקולינריה הכשר, הוא הקים את הסניף הצפוני והופך אותו לאחד מוביל.
ניתן לפנות יהודה ליהודה לווין לעקוב אחרי הסטטוסים שלו בקישור הבא>>
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות