מתכון למטבל יוגורט וזיתים
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית' מציגים: מתכון למטבל יוגורט וזיתים
- כתבה מקודמת
- כ"ג שבט התשפ"ב
מטבל יוגורט צילום: יח"צ
זמן עבודה: 7 דקות
זמן הכנה: 3 דקות
כמות מנות: 4 סועדים
רכיבים:
- גביע יוגורט מולר נטורל 2.8% (200 גרם)
- 10 זיתים מגולענים קצוצים
- כף כוסברה שטופה וקצוצה
- שן שום קלופה וכתושה
- כפית סומק
- כף שמן זית
- מעט גרידת לימון
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד.
- מומלץ להגיש לצד קרקרים.
בתאבון
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות