קציפת פרי היישר מהטבע – הכירו את מולר פרופ
כך יצרו במולר את היוגורט המושלם: פירות היישר מהטבע שהופכים לקציפה אוורירית מעל יוגורט קרמי מפנק
- כתבה מקודמת
- כ"ג שבט התשפ"ב
מולר קציפת פרי צילום: יח"צ
סדרת מולר פרופ (FROOP) של המותג הבינלאומי 'מולר' בולטת מבין מוצרי היוגורט הקיימים בשוק היוגורט בשל תכונתה הייחודית – שכבת קציפת פרי אוורירית במגוון טעמים על יוגורט קרמי מפנק. הקציפה עשויה מהפירות האיכותיים ביותר, ללא חומרים משמרים. מחלבת מולר האירופאית שומרת את סוד יצור הקציפה, אותה מכינים מפירות מובחרים וטריים שבאמצעות טכנולוגיה חדשנית ומתקדמת הופכים לקציפת פירות טעימה ואיכותית.
לאחרונה השיקה מולר מהדורת חורף מיוחדת לזמן מוגבל של שני טעמים חדשים בסדרת מולר פרופ – רימון-תפוז ותפוח-קינמון. הטעמים החדשים מצטרפים לסדרה הכוללת מגוון טעמים איכותיים היישר מן הטבע: תות שדה, פירות יער, קוקוס-אננס, אפרסק-פסיפלורה ולימון, זאת בנוסף למהדורה באחוזי שומן נמוכים יותר של 0.9% שומן בלבד בטעמים ותות שדה.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות