ט"ו בשבט הגיע חג במטבח
ט"ו בשבט כבר מזמן לא רק של חג של האילנות המטבח הישראלי מלא בקשת הטעמים חוגג ועם כלי הבית והמטבח של סולתם כל מנה תשודרג *נצלו את המבצעים ברשת
- כתבה מקודמת
- י"א שבט התשפ"ב
רשת 'סולתם', המובילה בתחום כלי הבית והמטבח בישראל, מתאימה לצרכן הישראלי הידוע באהבתו לאירוח כלי הגשה לשולחן חג האילנות במראה נעים וחגיגי המתאים לכל סוגי המארחים.
לקראת ט"ו בשבט ברשת חנויות 'סולתם' ניתן למצוא ליין חדש של כלי מטבח לבישול, אפייה, אחסון והגשה המותאמים לאירוח בחג.
קולקציית כלי ההגשה משולבת בהדפסים קלים במראה מרענן וחדש. הקולקציה מורכבת מקשת רחבה של כלים: קערות הגשה, צלחות להגשת פירות ופיצוחים וקערות וצלחות במגוון גדלים עשויות זכוכית עמידה, לצד מעמדי כלי פורצלן איכותי ועמיד בשילוב עץ ומתכת. הכלים נוחים לאחסון ולרחיצה במדיח כלים ושומרים על מראה חדש לאורך זמן.
רשת סולתם מתמחה בייצור ושיווק כלי מטבח, ומעטרת את בתי ישראל למעלה מ- 70 שנה בכלי מטבח ובכלי שולחן והגשה, תוך הקפדה על שימוש בחומרים האיכותיים ביותר. סולתם מובילה בתחום החדשנות עם יצירתיות ונועזות עיצובית, מתוך הבנת השינויים במטבח, בתרבות הבישול ובהרגלי האכילה. כמותג מוביל בעל שם עולמי, רשת סולתם מתחדשת ומרחיבה את מגוון מוצריה תוך הקפדה על עיצוב נקי ואלגנטי ואיכות בלתי מתפשרת.
נצלו את מבצעי החודש בחנויות הרשת הפזורים בכל רחבי הארץ עם הנחה מטורפת לחברי מועדון ומצטרפים חדשים קנו ב-250 שלמו 100 ₪ בלבד.
לקראת ט"ו בשבט רשת סולתם מגישה מתכון לטנזיה מאת השפית מאיה דרין, המאכל או יותר נכון המעדן מהטעימים שיצאו מהמטבח המרוקאי, שילוב של פירות יבשים תבלינים ואגוזים שמשתלבים להרמוניית טעמים שמשאירה מתוק בפה.
ניתן להשיג ברשת חנויות סולתם ובחנויות כלי בית ומטבח המובחרות ובאתר האונליין https://soltam.co.il/.
קרדיט: גל בן זאב
רשימת חומרים המתאימים לסוטז' 28 ס"מ:
- 2 בצלים גדולים פרוסים דק מאוד
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף סוכר חום
- חופן חמוציות
- חופן צימוקים
- 8 משמשים מיובשים
- 8 שזיפים מיובשים מגולענים
- חופן שקדים מולבנים שלמים, לא קלויים
- חופן קטן אגוזי מלך
- חופן קטן אגוזי ברזיל
- חופן קטן אגוזי קשיו
- 4 כפות סילאן טבעי
- 2 מקלות קינמון
- קורט צ׳ילי יבש
- כף שטוחה כורכום (אפשר לשים יותר או פחות לפי הטעם)
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס לפי הטעם
להגשה:
אורז לבן
כלים
סוטז' יציקה של סולתם, 28 ס"מ, עם מכסה טאג'ין ומכסה זכוכית רגיל.
אופן הכנה:
- שמים את הבצלים, הסוכר והשמן בסיר רחב ושטוח (סוטז') מעל להבה בינונית. מטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-10 דקות עד שהבצלים שחומים אך לא שרופים.
- מוסיפים לבצל את כל האגוזים והפירות היבשים וגם את הכורכום והקינמון. יוצקים מעל את הסילאן, מוסיפים 3/4 כוס מים ובוחשים בעדינות.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה. בודקים מדיי פעם שיש מספיק נוזלים בתבשיל וכי לא התייבש, אם יש צורך מוסיפים מעט מים.
- מבשלים עד שמגיע למרקם סמיך אך לא כשל ריבה אלא כשל תבשיל עשיר.
- מתבלים במלח ובשפע פלפל שחור גרוס.
- מגישים בליווי אורז לבן.
בתאבון!
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות