באדיבות עלית
שברי שוקולד מריר והפתעות לט"ו בשבט ולכל ימות השנה
ט"ו בשבט, הזדמנות נהדרת להנות מפינוקי שוקולד טעימים ואיכותיים בשילוב פיצוחים ופירות- במקסימום של טעם, במינימום של הכנה ללא נקיפות מצפון על הקלוריות
- כתבה מקודמת
- י"א שבט התשפ"ב
עלית מתוקים טו בשבט צילום: טל סיון ציפורין
עלית מגישה מתכון מתוק וקליל שמתאים במיוחד לט"ו בשבט שבקלות יהפוך אצלכם ללהיט אהוב וקבוע.
זמן הכנה: שעתיים רמת קושי: קל כמות: תבנית מרובעת בגודל 20*20 ללא גלוטן
מצרכים
- 200 גרם שוקולד ספלנדיד 85% / 70%
- 4 כפות מייפל
לתוספות (לבחירתכם):
- פיסטוקים קלויים
- פקאנים קלויים
- חמוציות
- קוקוס קלוי
- פרוסות שקדים קלויים (או שקדים שלמים/חצויים)
אופן הכנה:
בקערה שמתאימה למיקרו, שמים את השוקולד והמייפל וממיסים בפולסים של 30 שניות עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
מעבירים לתבנית בגודל 2020 X, עם נייר אפייה בתחתית.
מפזרים מעל את כל התוספות שאוהבים, מקפידים שכל תוספת תיגע בשוקולד כדי שלא תשתחרר, ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות או עד שרוצים להגיש.
שוברים את השוקולד לפיסות גדולות ומגישים ונהנים מהמחמאות של בני המשפחה.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות