כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
כשר לפסח

מתכון לגפילטע פיש ביתי ללא גלוטן

המאכל היהודי האהוב בגרסה ביתית ומשובחת • המתכון כשר לפסח ללא גלוטן וללא חשש שרויה

מתכון לגפילטע פיש ביתי ללא גלוטן
גפילטע פיש צילום: Yossi Zamir/Flash90

 ק"ג קרפיון טחון {אני קונה טחון עם עור } לבקש מהדייג לשמור לכם את העצמות והראשים

 לטחון במעבד מזון את המרכיבים הבאים

1 בצל בינוני

1 גזר גדול

2 ביצים 

1 כוס סוכר

ולערבב בקערה את הדג הטחון והבלילה הטחונה ולהוסיף

1 כף גדושה מלח גס

2 כפיות פלפל שחור

1 כפית פפריקה מתוקה

לבישול:

1 בצל

2 גזר פרוסים אלכסון

 4 שיני שום

1 כוס סוכר {ניתן להוסיף לפי הטעם}

2 כפות מלח גס 

1 כף  פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה

לשים את עצמות הדג וראשים בתחתית ומעל פרוסות ממולאות וקציצות, מים בגובה הדגים, להרתיח ולבשל על אש קטנה עוד 3 שעות.

הכירו את השף דוד קוזולובסקי>>>



גפילטע איגוד הקולינריה הכשר

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}