מענג את החך
מתכון לדג מושט מוקפץ ברוטב אסייאתי
מתכון מיוחד לדג מושט המוכר • רוטב פשוט להכנה שלוקח את המאכל האהוב למקומות מפתיעים ומענגי חך
- דוד קוזולובסקי
- י' שבט התשפ"ב
מושט אסייאתי צילום: באדיבות המצלם
מרכיבים:
5 פילה מושט קפוא ללא עור חתוך לרצועות
3/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס טריאקי
1 כף אבקת מרק בצל
3 בצלים גדולים חתוכים לחצאי טבעות
1 סלסלה פטריות פרוסות
3 שיני שום כתוש
מיץ לימון
מל"פ
אופן ההכנה:
להפשיר את הדג במקרר
להשרות רבע שעה במיץ לימון, לשטוף היטב, לחתוך לרצועות ,
לערבב בקערה את הרטבים ואבקת מרק ולהוסיף את הדגים, להשרות לפחות שעה לפני הבישול,
לחתוך את הבצל ולטגן עד לריכוך והזהבה להוסיף את השום והפטריות לטיגון קל ולהוסיף את המושט עם הנוזלים, לערבב ולהקפיץ בערך 7 דקות עד שהדג רך מוכן ולא יבש,
מומלץ להגשה בקערית עלי סיגר.
הכירו את השף דוד קוזולובסקי>>>
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות